Samtalsfilter

Med Samtalsfilter kan du blockera oönskade samtal, till exempel från säljare. Appen filtrerar samtalen med hjälp av en lista över nekade kontakter som du skapar. Ditt nummer kommer att visas som upptaget för oönskade kontakter.

Kaspersky förbättrar för närvarande funktionerna för skräppostskydd i sina produkter. Om du använder funktionen Samtalsfilter i Kazakstan kan du hjälpa Kaspersky att identifiera spammare. För att göra detta, godkänn att skicka statistik över dina samtal när du först startar samtalsfiltret eller senare i OmMeddelande om databehandling för att förbättra igenkännande av oönskade samtal (skräppost) i Kaspersky Labs-produkter

När du vill börja använda funktionen Samtalsfilter lägger du till oönskade kontakter och nummer i listan över nekade. Aktivera sedan filtrering och ställ in att ett meddelande visas efter samtal om det behövs.

I Ryssland och Indonesien ersätts Samtalsfilter av Nummerpresentation. Läs mer om funktionen Nummerpresentation .

Samtalsfilterfunktionen fungerar inte på surfplattor som inte har någon SIM-kortplats eller inga alternativ för mobilsamtal.

I det här avsnittet

Hantera lista över nekade

Konfigurera filtrering